Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


marți, 23 octombrie 2012

Blood in the night


    
     Privirea lui ma cheama.Ma atrage.Cu fiecare sclipire a ochilor lui negri ma trezesc din ce in ce mai aproape.Aproape de el.
     -Frumoasa noapte,nu crezi?Privirea drept inainte,fumand o tigara,iar cealalta avand-o in buzunarul pantalonilor negri.Tricoul de aceasi culoare ii venea perfect pe corpul bine facut,iara parul ca pana corbului ii stralucea intr-un fel magic in lumina lunii pline.
     -Da.Am dat un raspuns simplu.Sec.Ochii mei incercand sa-l evite.Plimbandu-se peste mormintele ce se intindeau parca la nesfarsit in fata noastra.
     -Noua in oras?Fumul de tigara se contopea cu intunericul.Cu el..Dandu-i un aer misterios.Mitic.
     -Da.Mi-am afundat mainile in hanoracul albastru,inchizandu-mi ochii si inspirand aerul.
     Fumul nu ma deranja,ceea ce era destul de ciudat,deoarece uram fumul de tigara.Ma ineca.Insa aerul care-l inspiram acum...avea ceva...ceva complet diferit de toate mirosurile...Era pur,plin de-o energie senzuala.Irezistibila.
     Am deschis ochii,si pret de-o secunda am vazut o sclipire rosiatica in ochii lui.Ceva malefic.Rau.Dar a trecul la fel de repede precum fulgerul.
     -Ce zici sa facem o plimbare?Oferta lui era ispititoare.Si neasteptata.
     -Sigur.
     -Perfect.Zambi,aratandu-si dintii perfect drepti si albi.
     Ceva din tonul si zambetul lui imi spunea ca nu-i bine ce fac,da n-am bagat de seama,si l-am urmat in intuneric.Dorinta mea de-a pleca de la petrecere era mult mai mare.
     Ne plimbam printre morminte,departandu-ne din ce in ce mai mult de grup,si adancindu-ne in negura noptii.Complet singuri.
     -As vrea...Se opri.Parul cazandu-i peste ochi,si ascuzandu-i de mine.Mainile lui se intinse dupa ale mele,prinzandu-le.Ma trase mai aproape de el.Sa te am...Vocea ii suna dulce.Precum un cantec.
     Imi elibera mainile,urcand pe bratele mele,si oprindu-se pe umeri.Am inchis ochii din instinct,lasandu-i mirosul sa-mi inunde simturile.Deoarece acel miros...pe care-l simtisem...era cu siguranta al lui.Degetele i-au urcat pe gat,facandu-ma sa-mi dau capul pe spate.Respiratia ii era aproape...atat de aproape...Apoi i-am simtit buzele.Buzele reci...atat de reci...Care la contactul cu pielea mea mi-au trimis mii si mii de fiori prin tot corpul.
     Degetele lui au inceput sa-mi stranga puternic umerii,in timp ce o durere ascutita isi facu prezenta in locul in care era gura lui,facandu-ma sa scot un geamat.Atunci mi-am dat seama.Ma muscase.Coltii lui - fiindca ei imi provocase durerea - imi strapunse pielea,permitandu-i sa se hraneasca cu sangele meu.
     Sangele meu.Atat de cald si de dulce pentru o creatura ca el..Pentru ca asta era.O creatura.O fiinta ce apartinea noptii.Un monstru ce se hranea cu viata altora pentru propia supravietuire.Un vampir.
     Nu m-am zbatut si nici n-am incercat.Moartea era inevitabila,asa ca nu puteam decat sa ma bucur de acest moment impreuna cu el.Stiind ca o parte din sufletul meu ii va apartine pe veci,fiindu-i alaturi mereu.

2 comentarii:

  1. Genial!!!!
    Ohh Doamne cat mister are postarea asta!
    O ador!
    Si pe tine geniala mea:X!
    Love you very much forever:x:*
    M~Cumnatica ta xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult!!!:X:X:X
      Pai da...voiam mister,da' nu prea eram sigura ca mi-a esit bine.

      Si eu te adoooor pe tine!

      Love you too very very much:X~FOREVER~:*:*:*


      Miss Salvatore~Cumnatica ta

      Ștergere