Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


vineri, 25 mai 2012

prada#&

  Sa va zic si io o experienta personala. Tot la tara, ca acolo se intampla o gramada din chestiile alea. Acum vreo 15 ani.
Eram rocker. Imi placeau melodii cu versurile alea cu dracu', lacu', cruci, toate porcariile astea de adolescenta. Eram iesit seara in centrul satului, la o discoteca. Pe la 11 si ceva PM zic catre varul meu: Hai frate sa mergem si noi acasa. Adica la bunici. Pana la casa bunicilor erau vreo 4 km. Varu' avea o casa la 1 km, dar nelocuita, deoarece parintii lui se mutasera din sat undeva departe si el venea ca si mine, in vizita, la bunici, iar casa unde statuse el inainte era parasita. Asa ca ne hotaram sa nu mai mergem pana la bunici si sa innoptam la casa aia parasita. Mobila ramasese, da' in rest era gol. In drum spre casa de nani, trecem pe langa biserica din sat. Preotul din sat nu avea o imagine prea buna printre locuitori, deoarece facuse niste boacane, asa ca ce ne-am zis noi. Cand am trecut prin dreptul bisericii, am strigat catre biserica si eu si varu': Iesi diavole din biserica! Ce grozavi eram noi... Si ne-am continuat apoi drumul. Am ajuns la casa asta nelocuita, am deschis usa si ne-am pregatit de somn in prima camera din casa, care dadea direct afara in curte. Bun, si acuma descriere: patul era in fundul incaperii, pe peretele din dreapta, pe peretele din stanga tot in fund era un dulap gol cu cateva umerase goale in el, iar intrer pat si dulap, pe mijloc, era o masa. Direct in fata, la vreo 3 m, era usa catre curte, cu geam mare din sticla. Buun! Ne-am hotarat cu varu' sa dormim in acelasi pat, ca era singuru' pat din casa (Acuma nu va ganditi la Brokeback Mountain, ca suntem normali si pe deasupra si neamuri :flowers: ).
Ok! Eu aveam la gat o cruce mare, pe care o purtam de chestie. Mi-am luat crucea de la gat si am pus-o pe masa. Am stins lumina si nani. Varu' se intoarce pe o parte si da-i la somn. Eu nu puteam sa adorm si, cu o mana sub cap si stand pe spate, ma uitam spre usa (era luna afara, da nu zic ca plina, ca nu stiu de care era si apoi pare prea sablon). Si stau asa vreo 5 min si ma gandesc la intamplarile de peste zi. Si deodata, vad prin geamul usii o umbra mare, neagra. Zic, mi se pare. Apoi vad cum pe sub usa, care nu avea prag, se prelinge o ceata alba, cu irizatii. Ceata aia se lasa jos, inauntru, in fata usii si din ea iese o silueta mare, neagra, cam de vreo 2 m si ceva, cu parul lung pana pe la brau, dar nu i se vedea fata, era asa cum ti-ar bate un reflector din fata si nu distingi trasaturile (de la lumina lunii). Chestia asta pluteste catre pat, pe ceata aia. Direct catre mine. Usor. Am fost varza. Si acuma, la atatia ani, simt cum mi se ridica parul pe cap. Scutur de varu' meu, fara sa scot un cuvant, ca eram amutit. Nu se trezeste. Insist si acelasi rezultat. Parca nici nu respira. Ingrozit la maxim, fara sa ma gandesc mult, arunc mana inpre masa si iau crucea aia mare si o tin in mana, la piept. Atunci chestia aia se opreste de inaintat spre mine, si ocoleste patul si se prelinge parca in dulap, cu tot cu ceata aia (usa la dulap era putin deschisa, nu se inchidea ca lumea, cred ca era defecta). Nu mai astept nici o clipa, sar din pat, fug la usa, unde era intrerupatorul si aprind lumina. In camera nimeni. Fug la pat, pun mana pe varu' si el sare din pat. Ii spun ce s-a intamplat. Zice ca poate mi s-a parut, rade, dar e de acord sa mergem amandoi sa deschidem dulapul. Inconstient, ca in filmele de groaza (cand X merge direct spre monstru si tu strigi din fata TV-lui sa nu mearga acolo), iau crucea in mana si o tin in fata si varu deschide usor usa. Nu era nimic, numai umerasele se clatinau bezmetice, de parca ceva trecuse pe acolo. Am fost inca o data varza. Varu' imi spune ca, cum a pus capul pe perna, parca a adormit ca anesteziat si nu simtit nimic pana l-am trezit eu. Ma uit la ceas si ora era 12,10 PM (acuma stiu ca o sa-mi ziceti ca huuuuuoooo, e cliseu clar, da' asa a fost, cine nu vrea sa creada, sa nu creada, ca nu inventez pentru nimeni ca sa para mai credibil). Eu i-am zis lu' varu ' sa mergem naibii la bunici sa dormim, nu conteaza cat e de departe, ca eu nu mai stau in casa aia, dar n-am avut cu cine discuta, ca era prea lenes si somnoros baiatu'. Asa ca am luat crucea in mana si asa am dormit toata noaptea apoi, cu greu. Si dupa aia, chiar si la bunici acasa, 2 saptamani, in fiecare noapte, am dormit cu crucea la gat.
Nu stiu ce a fost atunci, poate ca a venit pentru ca l-am chemat. Am tot incercat sa-mi explic. Cui i-am povestit pana acum, s-a inspaimantat si a fost de aceeasi parere. Dar de atunci, din noaptea aceea, din ateu am devenit credincios. Si sunt si acum.

  Sursa: http://www.roportal.ro/discutii/topic/72402-povesti-de-groaza/page__st__320

8 comentarii:

  1. Ce nasol ....bagasi frica in mine....
    Te iubesc
    robii:-*:-*:-*:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Upsi!
      Las' c-o alunga Kol:X

      Love you too:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  2. Fata....deci imi rod unghile:))
    E mai ceva ca un film de groaza:))
    Acolo pot sa-mi acopar ochii,dar aici ochii nu m-au ascultat,nu s-au lasat pana n-au terminat de citit:))
    Poate visez urat la noapte...ca nu stiu ce-ti fac:)))
    Glm:p
    Infricosator,dar interesant:D
    Love you:*:*:x:x
    Monica~cumnatica ta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)):)):))
      Las' ca are grija Kol sa nu visezi urat:))

      Love you too:*:*:*:X

      Miss Salvatore~Cumnatica ta

      Ștergere
  3. sa treaca si pe la mine toti ca mor de frica de preferat klaus

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de acord si cum au super viteza sa treaca si pe la mine am si gustarii in caz ca vor ceva de mancare :))

      Ștergere
  4. Nu mai dorm io la noapte nici moarta...cu povestea asta si cu faptul ca sunt singura acasa chiar ca nu mai dorm O_o

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere