Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


miercuri, 15 ianuarie 2014

The King of New Orleans-Capitolul 6~One Kiss

          


- Ce te aduce pe-aici? intreba bruneta, facandu-i semn sa intre.

- Voiam sa vad cum esti. Seara trecuta a fost destul de agitata.

- Ma simt perfect, daca trec cu vederea durerea de cap.

- Katherine...incepu Marcel, apropiandu-se mai mult de ea. Isi trecu degetele peste obrazul ei, coborand spre buze. Insa inainte de-a face el pasul, o facu bruneta. Il saruta, strecurandu-si limba in gura lui, in timp ce mainile ii urcau pe sub tricoul lui, simtindu-i muschi. Marcel ii trase maieul jos, sarutandu-i gatul, apoi o urca in pat, tragandu-i colantii de pe ea. Katherine chicoti, dandu-i tricoul jos, si trecand imediat si la pantaloni - unde cureaua ii facea probleme.

- Ah, ce enervant! exclama, chinuindu-se s-o desfaca.

- Da-mi voie, chicoti Marcel, scapand de pantaloni si boxeri. Katherine il impinse pe spate, urcandu-se peste el si sarutandu-i pieptul, urcand apoi spre gat, si-n final oprindu-se la buze. Mainile vampirului intre timp desfacandu-i sutienul si masandu-i usor sanii. Vrei sa fi iubita mea? o intreba, bagandu-si degetele in chilotii ei, furandu-i cateva gemete de placere.

- Da, vreau, ah!



- Caroline! facu Klaus surprins, cand deschise usa casei sale.

- Hei, ii zambi blonda, sarutandu-l pe obraz. Am, scuze, adauga, dandu-si seama de gafa facuta.

- Nu-i nimic, o asigura Originarul, zambindu-i dulce. Intra, nu sta acolo. Ii facu semn spre living, iar blonda intra, urmata de un Klaus foarte agitat. Nu stia ce cauta Caroline aici, si nici care fusese treaba cu sarutul acela. Dar totusi, trebuia sa recunoasca ca-i placuse. Chiar foarte mult. Te servesc cu ceva? o intreba, de-ndata ce lua loc pe canapea.

- Nu, mi-e bine.

- Deci...cu ce ocazie? se interesa, asezandu-se si el. Pe aceiasi canapea.

- Amm...eu...Voiam doar sa-mi cerr scuze pentru Katherine. A cam dat-o in bara aseara.

- E Katerina, n-am ce sa-i cer. Desi ar trebui sa-ti multumeasca. Daca nu erai tu, era moarta. Caroline il privi in ochi, pierzandu-se pentru cateva momente in frumusetea lor. Apoi isi trase o palma mintal, lasandu-si privirea in jos, stanjenita. In timp ce Klaus devenea din ce in ce mai confuz. De ce il privise asa? Si de ce se comporta asa, ca o scolarita timida? Caroline Forbes nu era asa. Ea era tupeista. Si asta-i si placea la ea. S-a intamplat ceva cu Tyler? se gandi sa intrebe, desi simpla pronuntare a numelui hibdridului, il facea sa-si doreasca sa-l omoare. Nu-l suporta deloc. Traia numai datorita lui Caroline. Multa lume cam scapa de moarte, datorita lui Caroline, gandi, razand in sinea lui. Asa efect avea fata asta asupra lui.

- Tyler? Nu! Suntem bine. Prinse o suvita intre degete, incepand sa se joace cu ea. Nu stia ce sa mai zica. Si nici ce sa faca. Oare de ce venise? Sa vad daca e bine,ii veni imediat raspunsul. Ofta, lasandu-si ochii sa-i rataceasca prin incapere. Hmm...cred c-ar trebui sa plec, zise intr-un final, ridicandu-se.

 - Okey, veni raspunsul lui Klaus, oferindu-se s-o conduca pana la usa.

- Nik! tipa Henrik, alergand pe scari si sarindu-i in brate fratelui sau.Hei! o saluta apoi pe blonda, observand-o.

- Salut, dragutule! ii zambi ea, ciufulindu-i parul.

- Ar trebui sa iesim toti trei undeva, propuse baiatul, luandu-i pe amandoi prin surprindere.

- Caroline trebuie sa plece, il informa Klaus, iar blonda incuviinta.

- Te roooog! facu fratele sau, privindu-i pe amandoi c-o privire de catelus.

- De ce sunteti rau, mai? chicoti David, facandu-si aparitia. Scoate-ti piciu' la plimbare vreo doua ore, ca nu va mananca.

- Daaaaaaaaaa!

- Bine, bine! fu de acord varco-vampirul, aruncandu-i vampiritei o privire rugatoare.

- Bine atunci.

- Ieeee! Mergem in oras, mergem in oras, mergem in oras!

- Distractie placuta, copilasi, le ura varcolacul, ducandu-se pana-n bucatarie, de unde lua doua pahare pentru vin, si-apoi urca inapoi in dormitorul Rebekhai. Aseara se distrara pe cinste, printre saruturi si gemete de placere. Ba chiar si cateva joculete cu frisca si ciocolata.

- Ce ti-a luat atata? vru sa stie Rebekah, ridicandu-se in capul oaselor. Era complet goala, avand doar un cearceaf pe ea.

- Am dat de Niklaus si marea lui iubire. Blonda ridica o spranceana, asa ca adauga: Henrik voia sa iasa cu ei in oras, asa ca i-am convins s-o faca. Si-n plus, poate se apropie si ei mai multa, ca-mi vine sa-i dau cap in cap. Se vede de la o posta ca ambii au sentimente pentru celalalt, da' nu's in stare sa scoata o vorba.

- Ce-ar fi sa nu ne mai batem capu' cu asta, si sa trecem la lucruri serioase? ii ranji ea, ducandu-se cu pasi de felina spre el, si-apoi rupandu-i camasa care de-abia de era inchisa la un nasture. David chicoti, prinzand-o de talie, si azvarlind-o in pat, cu el peste ea. Rebekah isi baga degetele in parul lui, sarutandu-l, in timp ce varcolacul isi plimba mainile pe coapse si abdomen, furandu-i cateva Of-uri.



Klaus, Caroline, si Henrik, se distrau de minune, alergandu-se prin parc, si stropindu-se cu apa - cumparasera cate-un pistol cu apa pentru fiecare - nebagand de seama ca timpul trecea, facandu-se in curand seara. Klaus o conduse pe Caroline la hotel, si la rugamintile fratelui sau mai mic, urca si pana-n apartament, dand de Katerina si Marcel, care-si luau la revedere.

- Klaus? Ce te aduce pe-aici?

- Am adus-o pe Caroline acasa, raspunse Henrik, in locul lui. Buna Katy!

- Buna, pitic, chicoti bruneta, ciufulindu-i parul.

- Nu sunt pitic! se planse Henrik, bosumflandu-se.

- Mda, cum zici tu.

- Ar trebui sa hotaram o data pentru batalie, spuse Klaus, ranjindu-i lu' Marcel. Inca te mai crezi in stare, nu?

- Si iar incepe...facu Katherine, dandu-si exasperata, ochii peste cap.

- Nu te-am intrebat nimeni, nimic, asa ca tine-ti gura.

- Eu am intrebat-o! se revolta fratele sau, alegandu-se c-o privire nu prea blanda. Bine, tac.

Trebuie sa fac ceva, gandi blonda, privindu-i agitata. Katherine mai avea putin si intra iarasi in bucluc, Klaus se dadea mare, etalandu-si maretul lui ranjet, iar Marcel m-ai ca-si dorea sa-l stranguleze chiar in momentul ala. Lua o gura de aer, si-l intoarse pe Klaus cu fata spre ea, lipindu-si buzele de-ale lui.

Varco-vampirul nu stia cum sa reactioneze, asa ca pana ca el sa faca ceva, Caroline deja o tuli pe usa, tragand-o dupa ea si pe bruneta, lasandu-l uimit, si cu-n mare zambet pe chip.





Un comentariu: