Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


miercuri, 26 decembrie 2012

Jared Leto + La multi ani!



     Sunt sigura ca numele asta va suna cunoscut,nu?Iar daca nu...30 Seconds to Mars va zice ceva?
    
 Ei bine,frumosul de Jared a implinit azi 41 de ani.Va vine sa credeti?!Si inca arata incredibil de sexy!

   La multi ani,Jared!Fie s-ai parte de tot ce-ti doresti,iar noi - fanii tai - te vom sustine mereu!Love you!:X

                                                   ~~~~~~~~~~
  
Jared Leto este un actor si muzician american; s-a nascut pe 26 decembrie 1971 in Bossier, Louisiana, SUA. Pe parcursul copilariei, Jared, alaturi de fratele sau, Shannon si de mama sa Constance,a locuit in mai multe locuri, la un moment dat chiar si in Haiti.

In clasa a 10-a, Jared decide sa renunte la scoala dar ulterior decide sa se concentreze asupra educatiei, reinscriindu-se la scoala, absolvind in 1989  Emerson Preparatory School  din Chicago. Interesat de pictura, Leto se inscrie la Universitatea de Arta din Philadelphia, de unde se transfera ulterior la Scoala de Arte Vizuale din New York dupa ce isi descopera pasiunea pentru actorie.

In 1992 se muta in Los angeles, hotarat sa urmeze o cariera in muzica. Doi ani mai tarziu isi face debutul in televiziune, in serialul  "My So-Called Life", unde evolueaza alaturi de tanara actrita Claire Daines. Urmeaza mai multe roluri secundare in filme destul de celebre precum : Girl, Interrupted, Urban Legend, The Thin Red Line, Prefontaine si Fight Club .

Recunoasterea talentului sau de catre critici, vine insa abia in  anul 2000, odata cu interpretarea rolului principal din pelicula  "Requiem for a Dream", in regia lui  Darren Aronofsky.

Exceptand cariera cinematografica, Jared Leto este destul de activ si in zona muzicii. In 1998 infiineaza formatia 30 Seconds to Mars, in cadrul careia ocupa locul de solist, chitarist si compozitor. Din formatie face parte si fratele sau, Shannon, care canta la tobe. Formatia a lansat pana in prezent trei albume intitulate "30 Seconds to Mars" (2002), "A Beautiful Lie" (2005) si "This Is War" (2009).

Jared s-a ocupat si de regia a 6 videoclipuri lansate de formatia sa. Este vorba despre "The Kill" (2006) ,"From Yesterday" (2007), "Kings and Queens" (2009), "Closer To The Edge" (2010), "Hurricane" (2010), sub pseudonimul Bartholomew Cubbins si  "A Beautiful Lie" (2008), sub pseudonimul Angakok Panipaq.


              Videoclipuri:

                                               Asta-i melodia mea preferata!O adooooor!

                                       






2 comentarii:

  1. This websitе dеfinitely has all the infοrmation anԁ factѕ I neeԁеd
    about this subjeсt аnd didn't know who to ask.

    Also visit my webpage ... optus unlock iphone

    RăspundețiȘtergere