Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


marți, 4 decembrie 2012

Intoarcerea lui Damon Salvatore [ partea a patra ]



   -Nu-mi vine sa cred,repeta originalul ala pentru a mia oara.Damon.In acest motan.
   Mi-am dat ochii peste cap,iar Selena - vazandu-mi gestul - rase si mai amuzata.
   Mi-am scos ghiarele,si-am scris Terminati.Avem treaba.
   -Scuze,unchiule.Selena redeveni serioasa,iar lui Klaus ii trecu socul.
   -Ce treaba?intreba el.
   Trebuie sa-i facem pe ceilalti sa va accepte impreuna.
   -Asta-i imposibil!spuse Klaus luandu-i mana Selenei intr-a lui.Niciodata nu vor crede.
   -Are dreptate,unchiule.Toti il urasc!
   Aveti incredere in mine.Va voi ajuta.
   -Chiar?!facu nepoata mea incantata.
   I-am confirmat din cap,apoi m-am trezit luat pe sus si ametind.
   O sa vomit!
   -Sel,cred ca cel mai bine ar fi sa-l lasi jos.N-arata prea bine.
   -Ups!Ma puse pe labutele mele.
   Daca nu inceteaza cu invartitul,ii voi da in judecata pe cei care m-au pus intr-un motan!
   Mi-am scuturat capul,apoi am scris din nou:momentan ar trebui sa ne intoarcem.Iar Klaus sa se duca la pensiune.E in siguranta acolo.
   -Bine,fura amandoi de acord.
   Klaus o imbratisa  pe Selena,dupa care ii lasa un sarut scurt pe buze.Apoi disparu.
   -Sa mergem.Ma lua in brate,si porni inapoi la nunta.
   Odata ajunsi,Stefan i-a pus intrebari in legatura cu plecarea ei neanuntata,iar Sel i-a spus ca simtea nevoia de-a vorbi cu mama ei,si-a renuntat,oferindu-i o imbratisare si-o sarutare pe frunte.Dupa care a inceput ceremonia.Jeremy si Bonnie si-au depus juramintele,iar cand preotul i-a declarat sot si sotie,s-au avantat intr-un sarut cu adevarat pasional,ce-a umplut biserica de aplauze.Iar la sfarsit am pornit cu totii spre The Grill pentru petrecerea de dupa - Selena refuza sa stea fara mine,asa ca ceilalti n-aveau decat sa ma inghita.Adica motanul care eram.
   Privindu-i pe proaspetii casatoriti cat de fericiti sunt,m-a cam facut sa fiu putin nostalgic,gandindu-ma la printesa mea.Oare chiar o sa ne revedem?Sau...Poate doar a zis asa...pentru a-mi alina durerea de-a n-o mai vedea niciodata...Nu.Trebuie sa am incredere in ea.Printesa mea mi-a zis adevarul.Ea ma iubeste.In sfarsit si-a dat seama ca ma iubeste.Dumnezeule,ingerasul meu ma iubeste!
   Am zambit incantat in sinea mea,si m-am bucurat de atingerile delicate ale Selenei,gandurile zburandu-mi spre frumoasa mea Elena.La ochii ei caprui,la buzele ei sexy,la parul ei fin,la firea ei incapatanata,la corpul ei senzual...Ah,ce-as vrea sa-l simt acum langa al meu...S-o devorez cu saruturi si mangaieri...S-o...Stop!Ce minte perversa am!
   Am scuturat din cap,alungand acele imagini din minte,care nu faceau decat sa ma faca s-o doresc si mai mult langa mine,si m-am ridicat pe labute,dandu-i de inteles Selenei ca vreau sa plec.
   -Pot veni cu tine?
   Am incuviintat din cap,si-am sarit jos,luand-o printre multime si ajungand afara.
   Seara se instalase,iar stelele si luna isi facura aparitia pe cerul cenusiu.In aer se simtea o usoara adiere de vant,si te indemna sa inspiri aerul prospat - chestie de care nu-mi prea dadeam seama cand eram vampir.Imi amintea de trecut.Pe vreamea cand eram om,si ieseam sa dau cate o tura cu calul si sa ma bucur de frumusetea noptii.
   Noaptea are un mister al ei.Care te invaluie si te indeamna sa-l descoperi,dar niciodata nu reusesti s-o faci.Noaptea este momentul in care iti permiti ca crezi ca totul e posibil,si ca fiecare problema are o solutie,numai ca tu n-o poti vedea fiindca-i ascunsa in intuneric.
   Ne-am pierdut pe strazile Mistyc Falls-ului,indepartandu-ne din ce in ce mai mult de The Grill,mergand amandoi in liniste,pana intr-un moment in care un nepoftit isi facu aparitia.
   -Klaus!exclama Selena incantata,sarindu-i in brate.
   -Pot s-o rapesc pentru jumatate de ora?ma intreba el,sarutand-o scurt.Daca esti de acord,miorlaie o data,daca nu,de doua.
   Am miorlait o data,si le-am facut semn cu capul s-o tuleasca.
   -Te gasesim noi,imi spune luand-o in brate si plecand in stil vampiric.
   Eu am continuat sa strabat strazile,adancindu-ma in ganduri.De data asta la o solutie de-ai face sa fie impreuna fara ca nimeni sa se impotriveasca.
   Stiu.E greu.Da' trebuie sa-mi vina vreo idee.Elena conteaza pe mine.Si numai asa ne vom putea reintalni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu