Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


miercuri, 12 decembrie 2012

Eric Saade

                            
   

    Eric Saade ,avand varsta de 22 de ani (n. 28 octombrie 1990) este un cântăreț din Suedia și prezentator TV. El a făcut parte din trupa What's Up! din Suedia. A reprezentat Suedia în 2011 la Concursul Muzical Eurovision 2011, ocupând poziția a 3-a după Azerbaidjan și Italia. El a mai vrut să participe la Eurovision și în 2010, când, în Selecția Națională din Suedia (Melodifestivalen) s-a clasat pe locul 3.
  

           Interviu 2011 Eurovision

    
1. Voce, look si atitudine. Le ai pe toate. Crezi ca aceasta este formula castigatoare pentru Eurovisionul din acest an?
Multumesc. Nu stiu. Nu poti sti niciodata ce vrea Europa. Cu 2 ani in urma au votat pentru Rybak, anul trecut au votat pentru Lena si pentru o piesa pop, moderna. Este atat de diferit. Eu imi voi face treaba pe scena, voi canta, si sper sa le placa. Dar totusi…imi doresc sa castig! Insa nu este vorba despre cine este cel mai bun in muzica, muzica este despre ceea ce iti place cel mai mult.

2. Te-ai aflat intr-o competitie foarte stransa, cu Danny, in finala Suediei. Totusi, amandoi ati demonstrat ca puteti fi prieteni. Te tenteaza o colaborare muzicala cu el pe viitor?
De ce nu? Ar fi distractiv. Nu poti sti niciodata. Nu avem planuri sa facem asta acum. Insa poate in viitor. Cred ca am putea realiza o piesa minunata si o prestatie scenica de exceptie daca ne dorim.

3. Vei pastra acelasi show pe scena Eurovisionului? Pentru ca numarul de persoane pentru fiecare tara participanta este limitat.Vom pastra desigur acelasi feeling si aceleasi miscari si stil. Insa avem nevoie sa schimbam cateva lucruri, din cauza regulamentului ESC. Cred ca este pacat ca nu se accepta o prestatie scenica pop de o mai mare amploare la ESC. Insa am sa fac tot posibilul pentru un show foarte bun in Europa. Este ceea ce fac cel mai bine!

4. Cum te vezi dupa marea finala din 14 mai? Vei lansa “Popular” ca single in Europa?
Sper sa reusesc sa ma lansez in toata Europa. “Popular” va deveni, desigur, un single. Insa cel de-al doilea single este cel mai important. Si desigur albumul ce va urma.

5. Potrivit piesei tale, crezi ca in ziua de astazi popularitatea unuia este un plus sau un minus in orice relatie?
jp_eric_saade_4_jpg_167849dPovestea piesei este de fapt, despre dorinta de a fi cel mai bun, si de a ajunge acolo prin propriile forte. Imi doresc doar ca oamenilor sa le placa piesa mea pop si prestatia mea scenica. Nu este vorba despre a fi popular in orice relatie.

6. Vorbeste-ne despre hobby-urile tale. Ce iti place sa faci in timpul liber?
Muncesc foarte mult acum. Nu am deloc timp liber. Insa cand o sa am, iubesc fotbalul! Si imi place foarte mult sa ies impreuna cu prietenii mei.

7. Stim ca tu si compui o mare parte din piesele tale. Care este latura ta inspirationala, ce artisti te influenteaza?
Imi plac artisti precum Robbie Williams si Justin Timberlake. Sunt cei mai buni performeri din lume.

8. Ce stii pana acum despre Romania? Ti-ai dori sa ne vizitezi curand intr-un concert?
Nu am fost niciodata in Romania. Desigur ca mi-ar placea sa am un concert in Romania de o amploare la fel de mare ca cele din Suedia. Sper ca muzica mea sa devina importanta in toata Europa pentru a putea pleca in turneu.

9. Lasa-ne un mesaj pentru toti cititorii nostri si sustinatorii tai din Romania!
Sper sa va placa piesa si show-ul. Si am nevoie de fiecare vot ce il pot primi in cadrul ESC. Fara voi, sunt nimic. Multumesc.
Cu dragoste, Eric Saade.


                Videoclipuri:














   Nu-i asa ca-i un aratos?:X

2 comentarii:

  1. Awwww <3 <3
    OMG ce frumos este <3
    Si suntem si nascuti in aceeasi zi <3
    Un motiv in plus sa-l plac si mai mult :)))
    Love you very very much forever :* :x
    M~Cumnatica ta xx

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie-mi spui<3
      :))


      Love you too very much forever:X:X:X:*:*:*


      Miss Salvatore~Cumnatica ta

      Ștergere