Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


duminică, 31 martie 2013

R.I.P.Brandon Lee


                          ~In memoria lui Brandon Lee [1 februarie 1965-31 martie 1993]~

   Cateva randuri inspirate de filmul The Crow + niste informatii despre el.
 


          Se spune ca atunci cand mori,un corb iti e indrumator spre cealalta lume,iar uneori - cand circumstantele in care-ti pierzi viata sunt prea violente - corbul te aduce inapoi,ca sa-ti faci dreptate.


  Ploaia lovea pamantul cu putere,iar tunetele pareau ca vor sa despice cerul in doua.Insa asta nu-l impiedica pe el sa se intoarca.Nimic nu-l putea impiedica pe el sa se intoarca.
     
  Corbul ii era calauza.
     
   Shane Davis porni spre vechiul lui apartament.Locul unde se intamplase tot.Locul in care murise.Unde el si sotia lui trecura prin clipe de groaza inainte ca cei trei criminali sa ia decizia de-ai omorai.Unde el a fost obligat sa-si vada sotia violata in repetate randuri,apoi ucisa.Sfarsind dupa aceea si el,cu-n glont in inima.
      
    Ajuns la fosta locuinta,cazu in genunchi,amintirile revenindu-i fulgerator,si scoase un urlet de agonie.
      
    -Vor plati,sopti,singurul martor fiindu-i corbul.Vor plati cu propia viata!
     
    Incepu sa-si picteze fata,imbracand apoi niste haine negre.Si pleca sa-i caute si sa-i pedepseasca.Numai asa isi putea gasi pacea.

     Dupa numai o zi,toti erau morti,iar Shane Davis se putea duce linistit alaturi de sotia lui pe lumea cealalta.


                                                                                                                             


S-a nascut in Oakland, California, fiul legendarului actor si luptator de arte martiale Bruce Lee. La doar o saptamana dupa nasterea lui, bunicul lui Lee Hoi-Chuen a murit. Familia s-a mutat la Los Angeles, California, cand el avea trei luni. Cand ofertele de filmepentru tatalui au devenit limitate, familia s-a mutat in Hong Kong.

La varsta de 8 ani tatal sau moare din cauza unui edem cerebrale. Dupa moartea sotului Linda Lee se muta in orasul natal din Seattle, Washington, apoi la Los Angeles.

Pe data de 31 martie, 1993, în timpul filmarilor The Crow, echipajul a filmat o scena in care personajul lui Lee intra in apartamentul sau si descopera ca prietena lui a fost violata. Este tras asupra lui de catre un rau facator insa din cauza unei defectiuni si din cauza echipa era in urma cu programul s-a folosit un glonte adevarat insa fara praf de pusca. Din cauza defectiunii cartusului acesta a furnizat destula energie iar glontele l-a lovit pe Lee in abdomen. El a cazut jos instantaneu iar echipa a observat o rana. El a fost dus imediat la spital, insa inima lui a incetat sa mai bata in ambulanta. Lee a fost pronuntat mort la ora 1:30 pe 31 martie, 1993.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu