Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


marți, 19 noiembrie 2013

Deep down it's just a boy who needs love - Capitolul 46 { II }



Damon ii conduse pe Alexander si Serena la hotel,luandu-si la revedere.Nu stia daca-l va mai vedea – si adevarul era ca-si cam dorea sa-l revada in curand – asa ca-n ultima suta de metri,in timp ce Alexander statea in prag,pregatit sa inchida usa dupa el,facu stanga imprejur,si-l saruta.

Ii putea auzi bataile inimii accelerando-se,si-si putea da seama cat de zapacit si de neasteptat era de gestul lui,si c-o parte din el savura momentul,ca si cum ar fi fost cel mai uimitor lucru din intreaga lui existenta.

Insa dupa cateva secunde se retrase brusc.

-Nu cred…

-…c-a fost o idée buna?ii continua vampirul fraza.

Ofta,ducandu-si mana la frunte si inchizandu-si ochii.Iar dupa cinci secunde – care parusera o vesnicie pentru amandoi – zise:

-Toata treaba asta e prea ciudata.Nu stiu din ce cauza este – banuiesc c-ar putea fi datorita faptului ca ti-am salvat sufletul – insa…Nu cred ca este normal ca noi…

-Destesti homosexualii.Inteleg.Si eu.Nici nu stiu ce dracu’ a fost in capul meu.

Si cu-n zambet marca Damon Salvatore,se pregati sa-si ia talpasita.

-Damon,n-am vrut…

-Las-o balta,Alexi,i-o taie,mergand in continuare.Fugi in Regatul tau,si ascunde-te sub masca Regelui Perfect.


Cand a ajuns la castel,realize ca era singur,si ca ceilalti erau plecati numai ei stiu unde,asa ca se duse in camera sa,si se tranti in pat.

Ura cand ceilalti il dadeau la o parte.Ca si cum ar fi o jucarie vechie,care nu mai poate fi folosita niciodata.

Katherine l-a preferat pe Stefan in locul lui,Elena la fel,iar apoi,cand in sfarsit a crezut ca si-a gasit marea dragoste – Sara – il paraseste pentru un nenorocit de inger dereglat mintal.Si sa nu mai spunem ca acum il prefera pe increzutu’ ala de Robert.

Si-acum Alexi…

Vai lui,saracu’…toata chestia aia pe care-o simtea era numai fiindca-i salvase sufletul.Atunci de ce naiba o mai facuse?Putea sa-l lase asa,si niciodata n-ar mai fi trebuit sa simta chestia aia.

Avea niste nervi,ca-i venea sa distruga intreg castelul.

Si pana la urma,unde naiba plecasera cu totii?S-au pus cumva de acord sa-l lase pe dinafara?

Se ridica,ducandu-se sa-si faca un dus.Poate asa reusea sa-si mai ia gandul te la toate problemele.


Intre timp,la The Grill,petrecerea era in toi.Caroline si Klaus se imbatau in propia dragoste,facandu-l pe Kett sa-si abtina niste rasete.Era aiurea sa-l vada pe vechiul lui tovaras atat de topit dupa o fata.

Katherine si Rey erau probabil printr-o cabina,in baie,tinandu-se de prostiile lor obisnuite – sex.Elena,Stefan,Bonnie,Jeremy,Matt si Rebekah erau stransi intr-un grup,discutand fel si fel de chesti,in timp ce Sara si Robert erau pierduti in propia lor lume,leganandu-se usor pe ritmul muzicii.Logan,Chase si Finn tineau un concurs de baut vodka,amestecata cu tequila si wishkey,Chase fiind in frunte.Elijah se gandea la o modalitate de-a o cere pe Ilyana de sotie,Kol si Derek se luasera la bataie – ca intre frati - ,iar Andreea si Katrina incercau sa-i opreasca pana nu se raneau intre ei,sau pe altcineva.

Clary si Jace nu erau la petrecere,deoarece Simon venise sa-i ia:El si Isabelle se casatoreau.Si nici Dimitri,care daduse fuga dupa Rose,imediat ce aflase de plecarea ei.Adrian pe de alta parte,baga la bautura si tigari in el,de ziceai c-o sa cada mort din minut in minut.

-De ajuns!il mustra Christian,luandu-i bautura din mana.Nu faci de cat sa te distrugi singur.

-Eu…sunt deja – hac – distrus,prietene.

Vru sa-si ia sticla inapoi,insa moroiul cu ochi albastri o arunca,scotandu-l apoi de-acolo.Abia se mai tinea pe picioare,asa ca drumul spre castel ar fi fost destul de lung,daca nu-si facea aparitia Castiel,si-l teporta cat ai bate din palme.

-Mersi Cass,ii multimi,dupa ce-l baga pe Adrian in pat.Apropo,pe unde umbla Dean si Domnu’ Dracu’?Nu prea i-am vazut la petrecere.

-Au fost,da’ n-au stat mult.Au plecat in Iad.Luci zicea ceva de-o vraja care-i va ajuta fratele – pe Sam.

-Aa.Bun.Ne intoarcem,sau vrei sa ramai?

-Mi-e indiferent.

-Okey atunci,Domnu’ Indiferent,sa mergem.Petrecerea ne asteapta.


                                                                  Dupa o saptamana


-Klaus!striga Caroline,din baie.

-Acum!anunta varco-vampirul,jungand intr-o secunda langa ea.

Caroline isi intoarse privirea spre el,in timp ce-si tinea ambele palme pe abdomen.Ii zambi,apoi il imbratisa,incepand sa planga.

-Iubito,ce e?!se panica Klaus,strangand-o la piept.Ce s-a intamplat?

Se desprinse de el,zicand:

-Sunt insarcinata!

Gura lui Niklaus Mikaelson se deschise intr-un O perfect,dupa care se inchise la loc,redeschizand-o – si tot asa timp ce zece minute.Nu stia ce sa creada despre asta.Era imposibil,da’ in acelasi timp isi dorea din tot sufletul sa fie adevarat.

Un copil.

Cu Caroline.

Era tot ce-si mai putea dori.

-Uite,rupse blonda tacerea,luandu-i mana si punandu-i-o pe pantecul ei.

Si simti.

Incepu sa rada,luand-o in brate.

-O sa avem un copil!ulra pe holurile castelului,cu sotia lui in brate.O sa avem un copil!



Zilele treceau,si sarcina avansa din ce in ce mai mult.Iar Klaus si Caroline erau extreme de incantati.

Inca de cand aflase de potiune care i-o puse Kett in butura blondei pentru a putea avea un copil,il copleseau cu multumiri si oferte:sa se mute cu ei,sa-si aduca si fiul cu el,sa-i faca rost de-o iubita – ba chiar sa-i faca un masaj la picioare.D

Urmau sa aiba o fata – Klara.

Dimitri se impacase cu Rose,si-acum erau fericiti impreuna – desi Adrian inca suferea dupa toata treaba asta.Totusi,Rose reusise sa-l convinga sa cunoasca cateva fete.Era convinsa ca intr-un final o va gasi pe cea potrivita.

Sara si Robert isi luasera o vacanta in Grecia,departe de toti,casatorindu-se in secret,in timp ce Damon colinda holurile castelului c-o sticla de wishkey in mana.De asemenea,cand cineva incerca sa faca conversatie cu el,se enerva,si incepea sa injure,sau in cazul in care acea persoana era Jace sau Adrian,mereu se incheia c-o bataie – in care de obicei castigau moroiul si vanatorul.

Ceilalti isi vedeau fiecare de-ale lor,ca de obicei,continuandu-si viata supranaturala in micutul orasel Mirtyc Falls.



                    THE END -  DEOCAMDATA



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu