Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


luni, 8 aprilie 2013

Eu...


   Am gresit?Nu prea cred.Desi stiam deja raspunsul,m-am riscat.Adevarul crud e mult mai bun decat sa visez ca o proasta la ceva imposibil.

   Totusi...doare.

   Plang.

   In momentul asta imi doresc sa ma inghita pamantul,sa dispar,nu stiu.Pur si simplu sa nu ma mai gandesc la el...Si sa nu-l vad - nu ca nu mi-ar face placere.Din contra,m-as bucura sa-l revad dupa vacanta.Doar ca...acum stie.

   Si cand eu ziceam ca n-o sa ma indragostesc pe-acum de nimeni...Insa idiotul de cupidon si-a facut de cap,luar-ar dracu' sa-l ia si sa-l jupoae,apoi sa-l friga pe gratar.

   Cum sa mai dau ochii cu el acum?

   Oare chiar am fost tampita,rugand-o pe E sa vorbeasca cu prietenul lui?Cred.Dar lasa.Mai bun e adevarul.

   Totusi...mi-e frica sa ma mai duc la scoala.Nu stiu.Pur si simplu mi-e frica.

   Oricum...presupun c-o sa trec si peste asta.Am trecut prin destule in cei saptispe ani ai mei.

   Saptispe...mi se par o vesnicie.

   Singurul lucru care ma face sa fiu tare in continuare,sunteti voi,dragii mei cititori.Prietenele mele si varul meu.Pentru voi trebuie sa fiu puternica.

   Chiar daca doare...

   Frate,si eram sigura de raspuns!Adica...cum sa se uite la mine?Nimeni nu s-ar uita la mine niciodata...  

     

                       Va iubesc ~ a voastra Maria Salvatore   ~ Kisses ~

6 comentarii:

  1. Capul sus, fato! Sunt lucruri si mai rele pe lume decat sa fi refuzata de un baiat, sau sa te simti stanjenita. Nu trebuie sa te temi sa dai ochii cu el si nu trebuie sa te temi sa fi tu insuti. Esti tu, cu bune si cu rele si nimeni n-o sa poata vreodata sa te judece pentru ceea ce faci. Adevarul e cel mai important si iese intotdeauna la iveala. Si hai sa iti zic un secret: daca cumva te-a refuzat sau te ignora sa stii ca nu te merita.
    Eu merg pe principiul asta. Inchid ochii si ma gandesc ca undeva in lumea asta mare si nasoala, la aceeasi ora la care plang eu, plange si tipul care ma merita si ma asteapta sa fiu a lui. E o chestie simpla si cat se poate de adevarata. Si inca ceva. Nu mai spune ca nimeni nu se va uita la tine niciodata...sunt si baieti respectiv barbati care iubesc femeile dupa sufletul lor. Am vazut asta cu ochii mei atunci cand nu credeam ca baietii se uita la altceva decat la sex, bani si forme generoase. Everything is gonna be the way you wanna be. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mamica mea:X:X:X
      Iti multumesc pentru tot:X
      Da',la asta m-am gandit si eu.De ce sa-mi pese ce crede?N-are voie omul sa placa pe cineva,sau ce? Si azi mi-am dedicat cel mai mult timp cautatului de formatii super.N-am vrut sa-mi petrec ziua plangand ca o proata - ma rog,dupa ce-am scris asta mi-am mai revenit.
      Imi place cum gandesti :)
      Poate...da' n-am dat de prea multi.Oricum,nici el nu-i prea genul care sa rada de alti - adica,mi-a zis ca ma considera prietena lui. Acu' nu mai stiu ce crede...In fine,e problema lui.

      Te iubesc pisi~mamico:X:X:X

      Miss Salvatore~fetita tha

      Ștergere
  2. Or sa vina si vremuri mai bune chiar cand nu te astepti. Ai toti oamenii care te iubesc alaturi, iar atunci cand va fi sa vina "marea dragoste" ai sa o simti. In general apare cand esti linistita si iti da totul peste cap dar daca baiatul te merita n-o sa mai vrei sa iesi din starea aia de visare. Deocamdata ma ai pe mine si cand e sa iti vina sa plangi vino sa te inveselesc. Am totusi o intrebare. Tipul mai vrea sa vorbiti sau te ignora complet?

    RăspundețiȘtergere
  3. ok...acum se pare ca eu am nevoie de consolare emotionala...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce? Si ca sa-ti raspund la intrebare: Nu stiu.O sa aflu cand se termina vacanta.

      Ștergere
  4. Sa ma cauti si sa imi povestesti cand e.

    RăspundețiȘtergere