Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


sâmbătă, 5 ianuarie 2013

Rapita de buna voie si nesilita de nimeni [ I ]


    Pentru Lisa si toate fanele cuplului Klaroline:X

*******************************************************

   -Cum ai putut face asta?!Si cand ma gandesc ca incepeai sa-mi placi!Ma dezgusti!
  Caroline tocmai aflase de fapta lui Klaus,si nu-i venea sa creada ca tocmai pe Carol a omorat-o.Nu-i ajunse hibrizii aia?!Si-n plus,daca-l ucidea pe Tyler il intelegea - de fapt nu-l intelegea.Dar cum a putut?!Si fix cand incepea sa aiba sentimente pentru el!
   -Nu esti singura care-i dezgustata!rase Origulalul amar.Crezi ca eu nu m-am saturat de jocurile voastre?Nu m-am saturat sa stau mereu in alerta,ca nu cumva unuia dintre voi sa-i vina vreo idee stralucita de-a ma omori?Ia pune-te in locul meu!Eu cum crezi ca ma simt?!Pe masura ce vorbea,tonalitatea vocii ii crestea,iar tristetea se vedea clar in ochii lui.
   Ura sa fie singur.Ura asta mai mult ca orice.Numai ca n-avea rabdare sa astepte ca cineva sa-l inteleaga,si nici n-avea pretentia asta.El cand voia ceva,lua.Asa a facut mereu,si n-avea sa se schimbe acum.Si-n plus,cu totii i-au pus mereu rabdarea la incercare.Ar fi meritat sa-i ucida din prima clipa ca au incercat sa-l bage sub pamant.
   Da,era un monstru.Dar era nevoit.Daca vrei sa fii respectat,trebuie sa impui respect.Sa fii nepasator.Nemilos.Puternic.
   Dar a aparut ea.S-a dat pe langa el.I-a furat zambete,rasete...
   Blondei ii venea sa-l dea cu capul de toti pereti,sa-i scoata ochii aia adorabili de albastri si sa-i smulga buzele alea incredibil de sexy si senzuale.Il voia,ce mai!Desi ii era greu sa recunoasca,se indragostise de-a binelea de varco-vampir,nu doar incepuse sa aiba sentimente pentru el.Era dragoste pura!Si-o innebunea!O innebunea de fiecare data cand facea o prostie dintr-asta,caci stia ca ceilalti nu-l vor accepta daca continua asa.Iar ea nu voia asta.Voia ca toti sa-l accepte si sa-l inteleaga.Sa-l ierte si sa-l iubeasca.Insa daca tot continua asa,asta se va intampla cand va zbura porcul.Iar porcii nu zboara!
   Ramasera asa.Uitandu-se unul la altun.Pana ce Caroline ceda.
   -Hai sa plecam,incepu ea,prizandu-l de mana si privindu-l rugatoare.Oriunde,numai sa plecam.Doar noi doi.
   Klaus o privi nesigur,venindu-i greu sa creada ca spune adevarul.
   -De ce?o intreba,retragandu-si mana dintr-a ei.
   -Pentru ca...Blonda se uita la degetele lor despartite,si i le prinsde din nou,intalnindu-i cristalele albastre.Pentru ca te iubesc.Pentru ca vreau sa ma bucur macar pentru putin timp de aceasta iubire,inainte de-ai infrunta pe ceilalti.Pentru ca te vreau pe tine.Si pentru ca vreau sa uit de toti.Deocamdata.
   Tot ceea ce citeai in ochii ei era sinceritate si iubire pura,asa ca fara sa mai stea macar o secunda pe ganduri,isi zdrobi buzele de-ale ei.
   Miros de caise amestecat cu cel de crini..Dorinta vulcanica si senzualitate mortala.Varco-vampir si vampir.Asta erau ei.Doua jumatati care nu puteau trai una fara cealalta.
   -Atunci sa plecam,ii spuse el dezlipindu-si gura de-a ei.Doar noi doi.
   Caroline zambi,simtindu-si inima batandu-i cu putere,desi practic era moarta.


   Frumoasa Anglia ii primi cu bratele deschise pe cei doi,oferindu-le tot ce avea ea mai frumos.Dandu-le romantism si distractie,glume si rasete,zambete si iubire.Mai ales iubire.
   Inca de cand aterizase in Anglia,isi tot spuneau vorbe dulci si calde de dragoste,pierzandu-se fiecare in ochii celuilalt si neputandu-si stapani fiorii ce-i trecea cand gurile li se impreunau iar trupurule li se atingeau.
   -Arati adorabil,pe bune!incerca Caroline sa-l convinga pe Klaus,care se stramba la reflexia lui in oglinda.
   -Arat patetic,se vaita,stergandu-si rujul de pe buze.
   Klaus trecuse prin mana unor fetite de de varste cuprinse intre patru si cinci,asa ca va imaginati cum arata.Imbracat intr-o rochie roz de balerina,agrafe de toate culorile in par,fard roz si bleu la ochi,si-un ruj ce dadea mai mult spre visiniu.O adevarata diva,ce mai!
   Cei doi picasera intr-un McDonald's fix cand Lisa - o fetita ce semana foarte mult cu Caroline cand fusese mica - isi sarbatorea aniversarea de cinci ani.At fi putut sa mearga in alta parte,ce-i drept,insa spre nefericirea Originalului si amuzamentul blondei,Lisa se ''indragostise'' de el,prizandu-se de piciorul lui si implorandu-l sa nu plece.
   -Ba arati foarte bie!incepu Lisa,sarind in sus ca un spiridus.
   -Vezi,facu Caroline,incercand sa se abtina sa nu rada.Si Lisa e de acord.
   El isi dadu ochii peste cap,tragand-o pe iubita lui - da,ati auzit bine! - de pe scaun si sarutand-o.
   -Si eu!Lisa tragea de pantalonii lui,incercand sa-i atraga atentia,insa Klaus era atat de prins in ceea ce facea,incat uita si unde era.Pana ce sarbatorita ii infipse o furculita in picior.
   -Pe bune?Nu ca-l durea,da' nu putea avea parte de-un moment de intimitate?
   -Si eu in brate,ganguri ea,intinzandu-si bratele.
   Originalul isi dadu ochii peste cap,luand-o in brate.
   -Fericita?
   -Da,da,da!canta ea,pupandu-l pe obraz.
   Restul celor cinci ore in care petrecerea continuase le petrecusera cantand cate ceva pentru sarbatorita,facandu-i parul iubitei lui - la insistentele Lisei - si facand poze.Mii de poze.Dupa care pitica cea mica isi implora parintii sa-i ia pe cei doi cu ei acasa,fiindca nu mai voia sa se desparta de ei.La inceput nimeni nu fu de acord,dar dupa o serie de plansete - plus ca refuza sa se mai dezlipeasca de piciorul saracului Original - acceptase.


 ****************************************************

    Nu stiu exact daca va ramane la One-Shoot-uri pe parti...Oricum,daca o sa depasesc de 7 parti,il fac fic,dar pana atunci...In fine,sper ca v-a placut si-ati ras pe saturate,caci eu stiu c-am facut-o:)) Numai cand mi-l imaginez pe Klaus in balerina si machiat...=))=))  

6 comentarii:

  1. Ohh Doamneee.. nu ma pot opri din ras.. Klaus balerina.. cine ar fi crezut :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie-mi spui:))

    Si ma bucur ca ti-a placut!

    Love you:X


    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamne,Doamne,Doamne!!!!!Cum tot spuneam.GENIALA.Il iubesc deja.As fii super-extra fericita daca o sa il continui:X:X:X:X:X.Si sincer o ador pe micuta Lisa:))Doar imi poarta numele:)).Oricum iti multumesc pentru partea asta.Cred ca te-ai tot plictisit de laudele pe care ti le aduc.Glumesc!Esti geniala.Faci o treaba senzationala pe blogul tau.Cel putin pe mine m-ai impresionat!

    Lisa.
    Love you,my dear :*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti o dulce si-ti multumesc mult pentru toate cuvintele frumoase:)
      Si ma bucur mult ca crezi asta:X

      Love you too my dear:X:X:X


      Miss Salvatore

      Ștergere
  4. yey!!!mi-ai dedicat o poveste indirect!!!doar sti ca sunt fana klaus....si caroline!!!!;;)
    mi-a placut muuuuuuult....iar faza cu balerina a fost bestiala!!!:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur foarte mult!!!!!
      nu-mi aminti=))

      Love you:X:*:X:*:*


      Miss Salvatore

      Ștergere