Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


duminică, 13 ianuarie 2013

My new boyfriend is a criminal

                                       

   Picioarele-mi erau obosite,hainele murdare din cauza cazaturilor,iar frica-mi facea inima sa-mi bata cu putere.Si nici macar nu scapasem de ei.Inca ma urmareau,amuzandu-se pe seama mea.Vor sa ma ucide.Sa ma stearga de pe fata pamantului,la fel ca si pe barbatul acela.Un simplu om,care-mi luase apararea in fata lor.Si platise cu viata.
   Tocmai ieseam din mall - era ora 23:00 - cand am auzit un foc de arma.Am tresarit speriata,scapand cumparaturile,si privirea fugindu-mi spre locul de unde venea.Erau in spatele unei decapotabile albastre,dar tot ii puteam vedea.Erau trei.
   -Ne-a vazut!striga unul,prizandu-mi privirea.
   Am fugit.Iar ei m-au urmat.
   M-am indreptat spre copacii din fata,zarind corpul celui care primise glontul.Era un politist.
   La un moment dat am crezut ca voi scapa,deoarece in fata mea icepea sa se materealizeze o siluteta din intunericul padurii.I-am spus ca sunt urmarita,si si-a pregatit pusca de vanatoare,gata sa-i opreasca.Dar era batran.Si nu vedea bine prin intuneric.Iar ei erau tineri.Si trei.
   Eu m-am ascuns,privind cu groaza cum il incoltesc si-l ucid fara pic de mila.Apoi am fugit.
   Asa am ajuns prin mijlocul padurii,la o ora asa tarzie.Murdara si infricoasata.Iar acum ma vor prinde.
   Le auzeam pasii apropiandu-se.Le auzeam vocile strigandu-ma,spunandu-mi ca nu-mi vor face nimic.Ca vor doar sa discutam.
   -Haide,dulceata,nu te mai ascunde!Nimeni nu-ti va face niciun rau.Iti promit.
    In toata aceasta nebunie,aflasem ca cel care-mi vorbea acum - cel care avea vocea cea mai dulce - era seful.Si-l chema Nik.Iar pe ceilalti doi Vlad si Adam.
   -Nik,cred c-ar trebui sa renuntam,se auzi vocea lui Vlad,venind de undeva din dreapta.E imposibil s-o gasim pe intunericul asta
   -Daca vrei sa ajungi la inchisoare,n-ai decat.Hai dulceata,continua,adresandu-mi-se mie.Stii ca tot vom pune mana pe tine.Indiferent cat dureaza.Nu's genu' care se da batut asa usor.
   -De ce?am soptit pentru mine,facandu-ma mica dupa busteanul cazut.De ce?
   Brusc se facu liniste.Nu se mai auzea niciun glas.Niciun pas.Nimic.
   Pana cand am simtit ceva mangaindu-mi parul.Iar acel ceva era mana lui Nik,care era catarat pe bustean,zambindu-mi strengar cand ochii mei verzi ii intalni oceanele de gheata.
   Am inghitit in sec,stiind ca trebuia s-o iau la goana.Numai ca nu puteam.Incremenisem de frica.
   -Ti-am zis ca te vom gasi,spuse,luandu-si mana de pe parul meu si incepand sa-si plimbe degetele pe arma ce si-o scoase din buzunarul jachetei negre.
   -Atunci ce mai astepti?intreba vocea lui Adam,facandu-si aparitia din stanga.Omoar-o.
   -Da,il sustinu celalalt,facandu-se si el vazut.Sa terminam odata,si sa plecam.
   Eram prinsa.Fara cale de scapare.
   S-a zis cu mine. 
   -Usor,baieti,ca speriati fata,le zise,sarind peste bustean,si intizandu-mi mana.
   Pret de cateva clipe mi-am plimbat privirea de la mana,la ochii lui,apucandu-i-o apoi putin tematoare.M-a saltat in sus,lipindu-mi trupul de-al lui,iar buzele aproape ca ni se atinsera.
   Zambi,plimbandu-si arma pe spatele meu,in timp ce ochii lui albastri nu-i scapau pe-ai mei din vizor.
   -Nik,ce tot faci?intreba nervos Adam.N-avem timp sa te joci.Omoar-o.
   Teama-mi reveni,inlaturand sentimentul placut ce mi-l daduse zambetul si ochii lui,si-am incercat sa ma indepartez de el.Numai ca nu voia sa-mi dea drumul.
    -Doar taceti,sopti,arucand arma jos,si punandu-si mana pe umarul meu,in timp ce cealalta inca ma tinea de talie,nelasandu-ma si-mi dezlipesc corpul de-al lui.Apoi m-a sarutat.
    Si-a presat buzele de-ale mele salbatic,devorandu-le.Iar eu i-am raspuns.Gemand,cand mi-a cuprins un san,incepand sa-l maseze.
    -Perversilor!rase Vlad,in timp ce celalalt injura nervos.

                                     ~~~~

    A trecut o saptamana de la intalnirea cu Nik si baietii,iar acum eram impreuna - spre nefericirea lui Adam,care era de parere ca a fi cu mine era o prostie din partea amicului lui.Iar crimele alea aproape le-am uitat.Aproape.Insa n-am zis nimic,si nici nu voi zice,deoarece m-am indragostit de el.De zambetul lui smecher,de ochii lui albastri,de atingerile lui,de saruturile lui salbatice...
    Il iubeam la nebunie,si eram in stare de orice pentru el,chiar daca era un criminal.Fiindca era criminalul meu.Doar al meu.


                                                  Sfarsit

2 comentarii:

  1. Deci UAU!UAU!UAU!Minunat.Fantastic.Genial.Extraordinar.Perfect!Mi-a placut e putin spus.Iubesc One-shoot-ul asta!A fost genial!Abia astept sa mai vedem si altele!Multi pupici din partea mea!Sper ca ai avut o zi buna astazi la scoala.Abia astept sa mai vad un One Shoot genial ca asta(si ca toate celelalte,bineînteles)

    Te pupaceeesc dulce,dulce,dulce!!!!

    P.S:Love,youu!!!!!! :*:*:*:*

    Lisa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc,multumesc,multumesc!:)Esti o scumpa:*
      Da,am avut...Oricum,iti multumesc pentru toate cuvintele frumoase si ma bucur ca ti-a placut:)

      Loveeee youuu tooooooooo:X:X:X~:*:*:*:*:*


      Miss Salvatore

      Ștergere