Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


duminică, 15 iulie 2012

Veste veste veste!


     Hello lume!Mi-a venit o idee magnifica!

       Mai stiti primul meu fic?O iubire imposibila?[cei care l-au citit]Ei bine...m-am gandit sa fac o continuare,printr-un alt fic.Adica O iubire imposibila 2.Personajele sunt aceleasi,trecutul e tot acelasi,normal,doar ca-i alt fic,in contnuare la primul.

          Va place ideea?Is foare curioasa,asa ca spune-ti-mi parerea voastra.

  Si app,uitati-i pe Damian si Annelis,fiul Annei si-al lu' Damon,si iubita lui.Damian e jumatete om,jumatate vampir,si-a incetinit sa creasca la varsta de 18 ani,trasformand-o si pe Annelias la aceeasi varsta.



        Si sa va reamintesc cate ceva si despre restul personajelor.

    Damon Salvatore a fos,acum fiind mort - ceea ce nu inseamna ca n-ar putea sa mai reapara - un vampir de 500 de ani,care s-a mutat vizavi de Anna,imprietenindu-se cu ea la inceput,apoi indragostindu-se.Amandoi trec prin multe incercari,da' pana la urma mor,ajungand sa-si gaseasca linistea in Rai.

    Anna Stefanescu a fost,acum fiind si ea moarta - ceea ce nu inseamna ca n-ar puta sa mai rapara si ea - o pustoaica de 15 ani,care s-a indragostit de Damon foarte repede,avand la un moment dat un accident si ajungand in coma,iar dupa un timp murind,intorcandu-se apoi prin reincarnare.In a doua ei viata isi pierde parintii la o varsta frageda,fiind luata apoi de Damon,cu care se intalnise in timp ce-si cauta pisicuta prin padure.A crescut alaturi de el si de doi prieteni de-ai lui,afland mai tarziu ca sunt vampiri,dar nederanjand-o.A ajuns la varsta de 17 ani,si-a devenit iubita lu' Damon,descoperind mai tarziu ca este purtatoare unui semn straniu,si ca este Lumina,singura care-l poate inchide pe Lucifer inapoi in Iad.Iar intr-un final amintintu-si de prima ei viata.
In prima ei viata,la varsta de 15 ani.
In a doua ei viata,la varsta de 17 ani.

      James este un vampir de 1000 de ani si creatorul lui Damon.La inceput n-a fost de acord cu relatia dintre Anna si Damon,da' mai tarziu a incetat sa incerce sa-i mai desparta.

      Sarah este un vampir de 200 de ani si iubita lui James.Ea n-a avut niciodata nimic impotriva iubirii lor,ajungand sa se inteleaga foarte bine cu Anna.

     Lorelai este cea mai buna prietena a Annei si o vrajitoare din Salem - lucru care-l afla mai tarziu.

      Katherine Stefanescu a fost sora mai mare a Annei - afland mai tarziu ca este adoptata, precum Anna.Ea nicioada nu s-a inteles bine cu Anna,incercand mereu sa-i creeze necazuri.Da' dupa accident si-a dat seama cat de rea a fost cu ea,si a renuntat s-o urasca.In acelasi timp intorcandu-i-se un fost iubit,de care o desparti-se-ra parintii ei.

     Stefan Salvatore este fratele lui Damon si vampir.Aceste a iubit-o pe Katherine in trecut,da' n-a putut ramane cu ea din cauza parintilor acesteia.S-a intors dupa un timp in orasul ei,regasindu-l si pe fratele lui,si-a transformat-o.


     Angelus este un vampir de 5000 de ani - fiind si cel mai batran din lume - si tatal biologic al Annei.

      Victoria este un vampir de 4500 de ani,sotia lu' Angelus si mama biologica a Annei.Aceasta a simtit cand fiica ei a avut accidentul si s-a intors la ea.

     Andra este un vampir trimis de Victoria si Angelus pentru a fii cu ochii pe Anna si o foarte buna cautatoare.

   Iar Lucifer e Lucifer:))

     Mai sunt prietenii lui Damon,la care s-au dus cu Anna mica.Amandoi fiind vampiri si traind impreuna.
Rose
    Trevor

     Eric Northman,vampir si prieten cu Damon.Detine barul Fangtasia,si in trecut la condus impreuna cu Damon.

      Christina este tot vampir si iubita lui Eric - ea fiind ceea care a descoperit semnul Annei.

    Si sa nu uitam si de prietenele Annei - din a doua iei viata - Deea,Mara si Laura,care sunt zane,impreuna avand puterea de-a colinda prin orice dimensiune.
Deea
Mara
Laura

     Si cam astea sunt cele mai importante,care s-ar putea sa mai reapara.
   

7 comentarii:

  1. Da, da, da, da, da, da, da, da, da!!!!!!!!! Buna idee cu o parte a doua....Deosebit si placut. Chiar m-as bucura tare mult, mai ales ca acel fic a fost foarte iubit de mine....:*:*:*
    Succes si inspiratie!:D:D:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca te super incanta ideea mea!

      Love you:X:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  2. oh ya , oh ya , oh ya ya ya....
    Yupy....continuarea minunatiei de fic...:X:X:X:X:X...
    Sper sa nu te superi pe mine ca iti spun...dar O iubire imposibila este ficul meu preferat de pe blogul tau...are asa ideei reale , credibile , si te atrage cu fiecare litera scrisa...nu spun ca restu nu is bestiale...dar pur si simplu asta nu mi-l pot scoate din minte...
    Ma duc sa citesc primul capitol
    Love you :*:*:*
    Xoxo
    ~Bebexutza...your damn fucking biggest sister

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma supar,ci ma bucur nespus de mult!

      Love you:*:*:*

      Miss Salvatore~your damn fucking little sister

      Ștergere
  3. Maria .. .. cand intri pe mess? Trebuie sa vb ceva urgent cu tine >:D<

    RăspundețiȘtergere