Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


marți, 22 noiembrie 2011

Salvata de un inger

      Am semnat ultimul document de pe ziua de azi,am lăsat totul în ordine la birou,si mi-am luat haina pe mie,indreptandu-mă spre ieşire.
  Vantul sufla cu putere,iar noaptea se lăsa peste întreg oraşul New Jeresy.
  Mi-am îndesat mainile în buzunarele hainei,si am mers spre staţia de autobuz.Îţi ingheta sangele în vene de frig.Odată ce-am ajuns la staţie,m-am uitat după vreun autobuz,dar nu vedeam nimic prin ceaţa asta.Si mai era si întuneric,pe deasupra.După vreo douăzeci de minute de aşteptat în gerul asta,m-am gandit s-o iau pe jos pană acasă.Nu aveam de mers decat vreo trei staţi.Nu era mult.Iar dacă o luam printre nişte blocuri,ajungeam si mai repede.Am luat-o la dreapta,si am intrat printre nişte blocuri.La un moment dat mi s-a părut ca aud pasi în urma mea,dar cand am privit în spate,nu puteam vedea nimic din cauza cetii si a beznei,asa ca am presupus ca mi s-a părut.
  Senzaţia ca cineva este în spatele meu nu mă părăsi deloc asa ca am început sa măresc pasul.Chiar cand mai aveam puţin si ieseam pe strada unde era apartamentul meu,cineva m-a împins intr-un perete.
  -Buna,frumoaso!spuse barbatul incepand sa-mi deschidă nasturi hainei.
  I-am dat un genunchi în locul lui sensibil,iar el a căzut jos,gemand de durere.Eu am rupto la fugă de acolo,dar barbatul s-a ridicat repede si a pornit pe urmele mele.M-a prins si m-a trintit jos.M-am lovit la cap,dar am ignorat durera si am încercat sa mă ridic,dar el m-a trantit din nou.S-a lăsat jos,peste mine si a început sa-mi dea hainele jos.Am vrut sa tip,dar mi-a acoperit gura cu o mană si cu cealaltă continua sa-mi dea hainele jos.Mă zbateam,dar degeaba.Era prea puternic.Îmi rupse bluza,lasandu-mă doar în sutien si ranji.Lacrimile începeau sa-si facă aparita pe fata mea.Nu putea sa mi se intample asta!De ce?
  Exact cand rămăsesem fără sperante,cineva îl lua de pe mine pe acel profitor.Mi-am pus repede haina pe mine si am privit spre salvatorul meu.
   Parul blond îi era prin intr-o coada la spate,iar ochii albaştri erau hipnotici.Fata îi era foare palidă,dar emana o frumuseţe aparte.Din colţul buzei i se prelingea un firicel de sange.Am privit panicată la picioarele lui si i-am văzut trupul atacatorului,cu o cicatrice în forma de semiluna la incheietura.Am facut doi pasi inapoi de teama,iar barbatul cu ochi albaştri a zambit.
   -Stai linistita,frumoaso!N-o sa-ti fac nimic!spuse apropianduse cu o viteza uimitoare.
   Mi-a dat o suvita după ureche si mi-a mangaiat obrazul.
   -Atat de calda...atat de...deliciosa!spuse mirosandu-mă.
   -Eu...cred c-ar trebui...sa plec...,am reusit sa spun.
   -Da...desigur...
   Si-a apropiat buzele de ale mele si m-a sarutat cu atata tandrete,inacat nici nu mai vream sa se mai opreasca vreodata.Dar s-a oprit si s-a intors cu spatele,disparand în întuneric,lasand în aer doar patru cuvinte,care mi-au facut inima sa pulseze mai repede.
    -Ne vom mai intalni!         

2 comentarii:

  1. Doamne....dar cum de am omis eu asta de pe blogul tau ???.....acum ma uitam pe la posturile tale si am gasit asta.....
    Deci...este uimitor...imi place atat de mult.
    Scuze de comentul meu foarte ...dar foarte intarzaiat...dar..nu l-am vazut

    Love you

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place!Si-mi cer si eu scuze de raspunsul meu,foarte intarziat...da acum ti-am vazut commul.
      M-am reapucat sa-mi citesc one-shoot-urile:))E 1:38

      Love you to:*

      Miss Salvatore

      Ștergere