Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


luni, 26 martie 2012

Just do it, do not think! [partea a cincea]

     
   Cum m-am trezit,am observat ca eram foarte transpirata,si aveam o stare de greata foarte nasoala.
   M-am uitat in stanga mea,si l-am vazut pe scumpul meu Elijah dormind.Voiam sa-l trezesc,dar vazandu-l atat de adancit in somn,cu cu fetisoara aia a lui dulce,am renuntat,si m-am dus la baie.Dupa un dus foarte relaxant,m-am infasurat intr-un prosop,si-am coborat in bucatarie.Imi era chiar foarte foame.
   -Ce faci frumoaso?l-am auzit pe Kol din spatele meu.M-am oprit din cotrobait prin frigider,si m-am intors cu fata spre el.Mi-a aruncat un zambet smecher - lucru care chiar il facea sa semene cu Damon - ,apoi s-a apropiat de mine atat de mult,incat ii puteam simtii rasuflarea pe fata.Am venit dupa ceva de baut,asa ca ce-ar fi sa te misti putin din loc?
   -Whisky-ul nu sta in frigider,i-am spus incrutisandu-mi bratele la piept.
   -Dar cand ti-am spus eu c-am venit dupa whisky?Vreau sa beau cola.
   M-am intors cu spatele la el,si-am luat o doza de cola,intorcandu-ma din nou cu fata spre el.I-am inmanat-o,iar cand degete lui le-au atins pe-ale mele,i-am simtit atingerea pana in maduva oaselor.
   Am izgonit acea senzatie,si am luat-o spre iesire.Cand sa ma indrept spre scari,am simtit cum totul se invarte cu mine,si-am  asteptat impactul cu podeaua.Dar acesta nu veni,iar in schimb,doua brate m-au prins.
   -Hei,esti bine?ma intreba Kol,incercand sa ma puna pe picioarele mele.
   -Cred ca da,am spus inca putin ametita.O sa-mi treaca,trebuie doar sa stau putin jos.
   Kol m-a luat in brate in stilul miresei,apoi a bagat viteza pana in camera lui,unde m-a intins pe pat.Am vrut sa ma ridic,si sa plec,dar ameteala a revenit,asa c-am ramas intinsa.
   -Acum esti mai bine?
   Ii simteam degete plimbandu-se pe bratul meu,dar nu prea puteam face nimic sa-l opresc,asa c-am respirat adanc,si-am incercat sa-mi revin.
   -Stii,chiar nu saruti rau,mi-a soptit la ureche,apoi i-am simtit buzele peste ale mele.
   Totul s-a intamplat atat de repede,incat n-am apucat sa fac nimic pentru a impiedica asta.
   Mainile mele au incercat sa-l impinga pe Kol,dar fiind inca ametita,si el un vampir,nu prea mi-a iesit.El a continat sa ma sarute,desi vedea clar ca eu nu-mi doresc asta.Si chiar in momentul ala usa dormitorului se deschise,si vocea lui Elijha a ajunz pana la mine.
   -Ce inseamna asta?
   Kol s-a oprit,si si-a intors privirea spre fratele lui.
   -Scuze frate,dar ea a venit la mine.
   -Nu...nu...nu e adevarat,am reusit intr-un final sa spun,sculandu-ma din pat.
   Privirea lui Elijah m-a studiat din cap pana-n picioare,si mi-am dat seama ca aveam doar un prosop pe mine.Fir-ar!
   -Si mai spune-ai ca ma iubesti...!
   -Elijah,stai!am strigat,dar el deja iesea pe usa.E numai vina ta!am tipat la Kol,aruncandu-i priviri ucigatoare.El doar a ridicat din umeri,si s-a intins in pat,nepasator,ducandu-si o mana sub cap,si cu cealalta aprizand televizorul.Idioatule!am mai strigat iesind din camera lui,si ducandu-ma intr-a lui Elijah.
   Era goala.
   Fir-ar!Acum ce fac?
   Mi-am tras un tricou si-o pereche de pantaloni de trening,vrand sa plec in cautarea lui Elijah,dar senzatia de greata a revenit.De data asta si mai mare.
   Am tisnit spre baie,si-am vomitat.Dupa ce-am varsat si sufletul din mine,mi-am clatit gura,si m-am dus sa ma asez putin in pat.Ma simteam cam obosita.
   Cand m-am trezit,eram din nou transpirata.N-am mai stat sa ma gandesc ce-i cu mine in ultimele cinci zile,de tot am ameteli,si stari de greata - iar acum si vomit - ,c-a trebuit sa fug din nou spre baie.Ce naiba mi se intampla?
   M-am spalat pe dinti,apoi am vrut sa ma intorc in pat,dar iara a inceput sa se invarta totul cu mine.De data asta n-a mai fost nimeni care sa ma prinda,si cum nici eu n-am putut sa ma prind de ceva la timp,am cazut pe spate.Cand capul meu a atins gresia,am simtit ca cineva-mi da cu ciocanul in el,apoi am simtit un lichid cald in jurul capului.
   Cu fiecare secunda care trecea,pierdeam din ce in ce mai repede contactul cu realitatea.Se pare ca-mi sunase ceasul.

   Eram in padure,stand pe-un bustean cazut,gandindu-ma la cat de prost am fost sa cred ca ea chiar m-ar iubii,cand mi-am auzit numele strigat.Era Kol.
   Acum ce mai vrea si asta?
   -Elijah,stiu ce esti pe-acolo!Misca-te imediat aici!E urgent!
   Ce poate fi asa de urgent?!
   -Bai idiotule,Gabriela e in baie intr-o balta de sange!Misca-te!
   Cand am auzit cuvintele ''Balta de sange''si ''Gabriela'',in aceasi propozitie,am bagat cea mai mare viteza - invartindu-l si pe Kol,cand am trecut pe langa el - pana in baie.
   Scumpa mea Gabriela zacea pe gresia plina de sange,zbatandu-se intre viata si moarte.
   M-am lasat in genunchi,mi-am muscat incheietura,si i-am dus-o la gura.Cateva firicele de sange s-au scurs in gura ei,dar apoi a inceput sa tuseasca,scuipand sange,iar corpul i-a fost cuprins de spasme.Ce naiba?
   -Frate,cred ca ceva nu e bine,spuse Kol,privind uimit cum Gabriela reactioneaza foarte nasol la sangele meu.Asa ceva nu s-a mai intamplat!
   Am vrut sa-i spun sa taca dracu' din gura,ca-mi dadusem si eu seama de asta,si n-aveam nevoie de observatiile lui,cand am vazut cum burta Gabrielei,preactic crestea sub privirea noastra.Am pus mana,vrand sa ma asigur ca nu innebunesc,si pot jura c-am simtit o lovitura mica,venind din burta ei.Care acum se oprise din crescut.
    -Arata ca o gravida in ultima luna de sarcina!exclama Kol,aratandu-mi ca nu sunt singurul care vazu-se asta.
    -Stiu...,sm soptit,inca in soc.
    Cum naiba s-a intamplat asta?!E imposibil!
    Bataile inimii Gabrielei erau din ce in ce mai slabe,asa ca am dat-o dracu' de uimire,si-am luat-o pe Gabyta mea in brate,bagand viteza spre masina,urmat de Kol.Am intrat cu ea in spate,iar frate-meu la volan,accelerand spre spital.Odata ajunsi,am tasnit pe usile spitalului ca dementii,urland amandoi dupa un doctor.Iar cand venii acesta,urmat de altii c-o targa - pe care o aseaza pe iubita mea - ,mi-a cerut sa raman afara.
    -Eu trebuie sa stau cu ea!am zbierat la doctor,facandu-i pe toti sa-si intoarca capetele spre mine.Ai da-i dracului!
    -Imi pare rau domnule,dar nu se poate!imi spuse inca o data doctorul,iar eu mai aveam putin si ii scoteam inima din piept.Era inca in viata,doar fiindca trebuia sa se ocupe de Gabyta mea!Dar asta nu inesmna ca eram de acord sa stau ca un prost afara,in timp ce dragostea vietii mele se zbate intre viata si moarte!Probabil din cauza mea!Fiindca sunt un idiot,si-am lasat-o singura!
    -Eu vin cu voi!
    Cativa paznici s-au apropiat de mine,vrand poate sa ma potoleasca - nu c-ar fi putut.Iar eu fara sa realizez ce fac,le-am scos la toti inimile din piept,si le-am aruncat prin jur.Moment cand toti au inceput sa tipe,si sa fuga ca apucatii!
    Minunat!Exact ce-mi lipsea!
    Kol a baricadat usile spitalului in viteza,apoi le-a spus pe un ton foarte serios,ca oricine mai scoate un singur sunet,sau face o singura miscare,va avea aceasi soarta ca a saracilor paznici.Apoi tot balamucul a incetat.
    Si-a intors atentia asupra doctorului,si i-a cerut sa-si miste curu' spre sala de operatie,si s-o faca bine pe Gabyta mea,sau altfel face o vizita la morga.Acesta a dat speriat din cap,si impreuna cu inca trei doctori,au luat-o pe iubita mea spre sala de operatii.Iar eu i-am urmat,desigur,lasandu-l pe frate-meu sa se ocupe de ceilalti.


                                                             Va urma...

9 comentarii:

  1. :*:*:*:*:*:*:*:*:*frumos
    te iubesc?
    robii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scz vroiam sa pu semnul exclamari ..deci da te iubesc!
      Robii

      Ștergere
    2. Mersi!!!

      Love you to:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  2. minunat,superb,extraordinar,etc nu mai stiu ce sa spun decat ca
    am bagat o super viteza si eu ca Elijah insa la citit
    te imbratisez si te sarut dulce :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce de complimente...!Multumesc mult,si ma bucur ca-ti place!
      Si eu te imbratisez si te sarut dulce:*:*:*dulce:*:*:*

      Love you:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  3. Vai vai vai...Aici Kol cam strica situatia....Tz tz tz...ce ma fac eu cu el...il trag de urechi...
    Superb capitolul asta....
    Ma ung la inimioara Elijiah si Gabyta :))...
    Mai vreau....:X:X:X:X:X:X:X
    Love ya :*:*
    Xoxo
    ~Bebexutza

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce vrei,doar e Kol Michelson:)) ii place sa creeze probleme:)) Da rea mai esti...sa-l tragi de urechi pe saracutul Kol...!Mi-e mila de el...:))
      Ma bucur ca ti-a placut!
      Si o sa mai primesti :X:X:X

      Love you to:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere
  4. uite ce cred eu KOL facea probleme in asta ca nu citise ”I swear to you” scritoarea noastra îi cuminteste pe rand pe toti baieti ”rai”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,cred ca ai dreptate...Bai...dar chiar ca-i cam cumintesc pe toti baietii rai!Sa vezi ce-o sa-mi faca toti o vizita si-o sa ma omoare-n chinuri,fiindca ii schimb:(( Miau :(( vai si-amar de zilele mele
      Gata!M-am hotarat!Voi posta din nou povestea aia in care Elena mananca bataie mare de la Klaus!Nu-mi pasa c-o sa injure careva,eu o postez!!!Sa fie clar!Poate o mai infloresc putin...doar poate...
      Probabil doar cativa stiu despre care vb,fiindca n-am lasat-o mai mult de-o zi.

      Love you:*:*:*

      Miss Salvatore

      Ștergere