Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


luni, 19 martie 2012

Asta e de-a dreptul dezgustator!!

Doamne Dumnezeule!Jur ca nu mai beau pepsi sau cola in viata mea!Va vine sa crede-ti ce baga in sucurile astea??! 

 

PEPSI Cola contine celule din copii avortati. Boicotati aceasta bautura infecta!

pepsi copii avortati
 Comisia pentru Securitate si Schimb (SEC) apartinand Presedintelui Statelor Unite, Barack Obama, a catalogat folosirea celulelor din foetusii avortati In bauturile Pepsi, ca fiind „afaceri normale”. Compania Pepsi, care va lansa un nou produs numit Pepsi Next, In urmatoarele saptamani, a declarat ca foloseste fetusi avortati pentru a Intari savoarea si aroma bauturilor sale.
Aceasta recunoastere a starnit valuri de indignare printre americani, sute de organizatii Incepand o campanie de boicot al produselor Pepsi. Comisia prezidentiala pentru Securitate si Schimb a declarat ca aceasta politica este fireasca si face parte din „afacerile normale” (ordinary business).
Intr-o decizie din 28 februarie Comisia a aprobat folosirea ramasitelor fetusilor avortati din clinicile americane de avorturi pentru cercetari si pentru dezvoltarea unei substante care Intareste aroma bauturilor Pepsi. Agentiile umanitare, crestine sau de aparare a valorilor umane au ripostat catalogand aceasta decizie ca o legalizare a canibalismului In Statele Unite.
Scrisoarea semnata de Avocatul Brian Pitko de la Biroul SEC a fost trimisa companiei si In ea se aproba folosirea ramasitelor umane provenite din avorturi pentru cercetare sau dezvoltare. Acesti doi termeni permit deja folosirea pe scara larga a substantelor din cadavrele de copii avortati pentru fabricarea bauturilor racoritoare.
Debi Vinnedge, Director Executiv a organizatiei Children of God for Life (Copiii lui Dumnezeu pentru Viata), organizatia care a deconspirat colaborarea dintre Pepsi si Senomyx In folosirea fetusilor avortati, a spus ca a fost „Ingrozita si dezgustata de apatia si nesimtirea companiei Pepsi si a comisiei prezidentiale a lui Obama”.
Sute de organizatii din Statele Unite au chemat cetatenii americani, In special crestini, sa boicoteze total produsele Pepsi. Folosirea rinichiului embrionic uman (HEK-293) pentru producerea aromelor pentru bauturi nu trebuie sa devina o rutina pentru Pepsi.
Senatorul de Oklahoma, Ralph Shortey a propus o lege prin care produsele fetale sa fie interzise In orice activitate care produce profit.
Boicotul bauturillor de acest fel s-a extins deja In Canada, Germania, Polonia, Anglia, Irland, Scotia, Spania, Portugalia, Australia si New Zeelanda.

  Am gasit acest articol aici: http://codexalimentarius.info/?p=897

4 comentarii:

 1. Mie imi place mai mult cola ,dar oricum cum sa bage asa ceva in suc ? Uni oameni chiar nu au nimic in minte
  robii

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,nu au minte....
   Desi si mie imi place mult cola,dupa ce-am citit articolul ala,nu cred c-o sa mai pun nici o picatura in gura.

   Love you,Robii:*:*:*

   Miss Salvatore

   Ștergere
 2. Ihhh..... Ce naiba!! Cum poti folosi asa ceva in bauturi si sa zici ca ii normal??? Un prieten super-mega innebunit dupa America a zis ca e ceva normal tinand cont ca americanii nu beau asa ceva, ei dau spre import si asa scapa mai repede de europeni. Ei mie mi se pare gretos desi nu beau pespi doar cola.
  xoxo Daniela

  RăspundețiȘtergere
 3. Celulele umane embrionare nu se gasesc in produsul finit. Imoralitatea consta in exploatarea lor pentru gasirea de molecule care sa intensifice aromele si sa le permita producatorilor sa nu mai puna atata zahar sau sare in produsele alimentare:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2012/04/11/industrializarea-gustului-si-imoralitatea-savorii/

  RăspundețiȘtergere