Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


vineri, 17 februarie 2012

Laboratorul

   Intr-un laborator secret din SUA se faceau experimente pe creaturile noptii.Zombie,varcolaci si vampiri,incercand astfel sa creeze soldati indestructibili,rapizi si puternci pentru armata.Dar din pacate,tot ce-au reusit sa faca a fost un monstru.Creatura,care in urma cu ceva timp fusese un simplu om,statea putin aplecata in jos,ca si cum ar fi cocosata,carnea ii era cadavrica,ghiarele lungi - de 25 de cm- ii erau ascutite si avea o viteza incredibila,care ar intrece pana si cea mai rapida masina din lume,iar singura lui nevoie era sa se hraneasca.
   Agenta Shara Johnson fusese trimisa de catre presedintele Statelor Unite ale Americi sa verifice cum evoluase experimentele,dar ce nu stia ea,era ca odata ce pasea in laborator,nu mai iesea vie din el.
   Shara era o femeie de 30 de ani,cu parul negru,lung pana la talie,dar pe care prefera sa-l prinda  mereu intr-o coada de cal.Ochii caprui,care ii furase inima sotului ei Richard Johnson,acum 10 ani,iar vocea melodioasa si blanda,cu care le vorbea celor doi copii ai ei.Maggie de 9 ani si Sam de 2 anisori.
   Parca masina si iesi.
   Laboratorul parea inconjurat de o aura misterioasa.Iar in de jur imprejur era o liniste mormantala.Nici macar vantul nu adia.
   Incepu sa parcurga distanta de la masina spre intrare,cand o trecu un fior pe sina spinarii.Ceva din interiorul ei ii striga sa faca cale intoarsa,sa se urce in masina si sa plece din acest loc si sa nu se mai intoarca niciodata,dar in loc sa faca asta,ea se gandi la sotul si copii ei si toata frica ii disparu.Totul era scaldat in intuneric,iar singura lumina care lumina era cea de afara.
   Inainta prin holurile pusti ale cladirii in cautarea unui semn de viata,dar singurele zgomote din jur erau tropaitul pantofilor ei cu toc cui si rasuflarea sa.La un moment dat i se paru ca aude un marait din departare dar nu-l baga in seama si-si continua drumul.
   Dupa un timp,in care nu gasi absolut pe nimeni,se hotara sa mearga la panoul de comanda si sa aprinda toate luminile ca sa poata investiga ce se petrece.Urca scarile pana la etajul doi,unde se presupunea ca ar fi incaperea.Dupa ce o gasi,intra si fu uimita si ingrozita de ceea ce gasi in ea.Peretele odata alb,era acum acoperit cu sange uscat,iar pe jos puteai vedea oase umane cu ceva carne ramase pe ele.Era de-a dreptul ingrozitor!Fara sa mai privesca,aprinse toate luminile din cladire si iesi imediat din camera.Scoase telefonul din buzunar si apela la agentie.
   -Alo?raspunse o voce barbateasca pe care ea o recunoscu ca fiind a agentului Cameron.
   -Cameron,Shara la telefon.
   -Shara.Cum merg experimentele?
   -Sa intamplat ceva aici!
   -La ce te referi?
   Shara incepu sa-i povesteasca tot ce observase.
   -Ii comunic imediat sefului.Asteapta telefonul meu.
   -Am inteles.
   Spunand asta,inchise telefonul si se duse sa arunce o privire prin laborator.
   Harti imprastiate,sticlute cu tot felul de substante sparte,sange peste tot si ramasite umane.Numai asta gaseai.Chiar cand vru sa iasa din ultima camera pe care o verificase,in fata ei se afla cea mai imfricosatoare fiinta din lume.Era cocosata,cu ghiare lungi si cu o privire de te baga in sperieti,iar din gura ii curgea saliva.Ochii ii erau precum carbunele,iar in jurul lor se puteau observa niste urme rosiatice.Gura intredeschisa ii lasa la vedere dintii ascutiti,precum taisul unui cutit.
   Multumindu-i in gand lui Dumnezeu ca nu iesise,se lasa in jos,astfel monstrul sa n-o vada.In timp ce se gandea cum sa iasa vie de aici,isi aduse aminte ca asteapta telefonul lui Cameron.Scoase telefonul,si privi dezamagita ecranul,care arata ''baterie descarcata''.Probabil ca de aceea nu o sunase pana acum.Blestemand in gand,se uita pe geam ca sa vada daca aratarea mai era acolo.
   Liniste.
   Isi scoase pantofii si iesii.Facu cativa pasi si vazand ca monstru nu-si face aparitia,o lua la goana spre iesire.
   Doar 20 de centimetri o mai despartea de salvarea ei,dar axact cand credea ca a scapat,creatura isi facu aparitia chiar in spatele ei si ii baga ghiarele in stomac.Siroaie de sange curgeau pe jos,patand podeaua,iar bestia isi infipse dintii direct in craniul ei. 

   Cameron si inca vreo trei agenti venira sa afle ce se intamplase cu Shara de nu mai daduse nici un semn de viata,dar cand au deschis usa si a lasat monstrozitatea aceea sa iasa si sa-i manance,au lasat o intreaga populatie sa piara.
                                                                 
                                                                      Sfarsit

2 comentarii:

  1. Doamne dar de unde iti vin ideile astea ...
    Minunat One-shoot....sichiar nu stiu de unde iti vin ideeile astea , dar sunt superbe...tine-o tot asa...blogul tau este my Nr one...atat de dor mi-a fost de astea....in cele 3 saptamani in care ai luat pauza din cauza netului...sper sa nu se mai intample asta....deoarece eu am sa mor,,,de nerabdare..:D:D:D:D:D...

    Love you babe :*:X:X:X

    xoxo

    ~A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur enorm ca-ti place ce scriu!:X
      Sincer,nici eu nu stiu de unde-mi vin...Filme...Seriale...Realitate...Melodii...
      Si eu o sa mor daca mi se mai intampla odata sa raman fara net!Moor!!

      Love you to:X:*

      Miss Salvatore

      Ștergere