Inima nemiloasa
ochi de gheata
asculta-mi ruga:

iubeste neincetat
iubeste fara frica
iubeste pan-la final

Versuri by Maria


marți, 10 ianuarie 2012

Michael[Prison Break] I miss you!

  
  De ce el?Asta e singura intrebare care mi-o pun de cand am aflat.De ce el?O persoana minunata,cu o inima de aur.Mereu punand problemele celorlalti inainte de ale lui.Intodeaunea gandindu-se la ceilalti,inaintea lui.Pur si simplu nu e drept!De ce a trebuit sa moara el?De ce?

             Michael Scofield a fost si va fi intotdeauna un erou!Intotdeauna!

 La cate personaje am intalnit pana acum,nici unul nu se compara cu el.E singurul care merita laudat si apreciat!Michael e unic,si mi-as fi dorit sa nu moara!

  Stand si vazandu-i cum il asteapta,stiam ca nu va mai iesi pe usa,dar tot am sperat.In fiecare clipa din momentul in care mi-am dat seama ce vrea sa faca,am sperat sa nu se intample...sa iasa teafar si nevatamat....sa nu plece pentru totdeauna...Am sperat...dar degeaba...!As fi vrut sa-l vad iesind si luand-o pe Sara in brate,spunandu-i ca totul va fi bine,cum face de obicei,dar...

                              Niciodata nu-l voi uita!









            I miss you, Michael ... I want you back! I wish ... that things have been different ... To be alive! I really miss you, Michael.

5 comentarii:

  1. da.eu nici nu am ce să mai spun.după ce s-a terminat serialul am fost speechless şi aşa am şi rămas.
    îl iubesc pe michael.e tot ce ştiu.şi a făcut cel mai lipsit de egoism lucru din lume ştiind că oricum el nu mai avea mult.michael şi-a făcut mai mult decât misiunea: a schimbat vieţi.

    RăspundețiȘtergere
  2. p.s. videoul ăla m-a făcut să plâng. nu ştiu de ce dar de câte ori mă gândesc la scofield îmi vine să plâng.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da,a schimbat vieti!Si mie imi vine sa plag de fiecare data cand imi apare chipul lui in fata...tot ce-a facut...pentru ce-a luptat...nu trebuia sa moara...
    Stiu ca-l ador pe Damon,defapt il iubesc pe scumpul asta,dar cu Michael e diferit...el m-a facut sa-l iubesc prin ceea ce face si cum gandeste...prin simplul fapt ca el...E un EROU,si va fi intotdeauna!

    Love you:x:*

    Miss Salvatore

    RăspundețiȘtergere
  4. God I love you too..!!! :(( ...MICHAEL I LOVE YOU..!!! ...vreau sezonul 5 si vreau ca michael sa fie in viata..:( si sa fie totul bine...:X I love you MICHAEL..!! :X:-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu vrea:((:((
      A fost atat de nedrept sa se termine asa!:((

      Love you:*

      Miss Salvatore

      Ștergere